|
||
Voorgerechten |
||
brood en kruidenboter | €7,50 | |
carpaccio van rosbief met sla, honing- mosterddressing, gedroogde | € 13,95 | |
en iets mayonaise op zeewiersalade |
||
taartje van vissalade van gerookte zalm, forel, garnaaltjes, appel en iets mayonaise | € 13,95 | |
op zeewiersalade | ||
licht gebonden romige mosterdsoep met reepjes rookspek en prei | € 9,50 | |
krokant gebakken mosselen met kruidenboter | € 12,50 | |
salade van gebakken paddestoelen en garnalen, | € 15,75 | |
afgeblust met een frambozendressing | ||
kort gebakken coquilles met een saus van kreeft en boter | € 18,50 | |
verse lintpasta in witte wijnsaus met gerookte zalm, garnaaltjes, | € 15,95 | |
paling, mosselen en gamba’s |
||
gebakken parelhoenfilet op eigen jus, bacon een puntje | € 14,75 | |
guiche van spinazie met geitenkaas en cashewnoten | ||
wijngaardslakken in een romig kruiden & knoflooksausje | € 12,50 | |
krokante zwezerik, bloemkoolpuree, kerriesaus en pistache noten | € 17,50 | |
lamsfilet met tomaat, olijven, iets knoflook en olijfolie | € 16,50 | |
hoofdgerechten
|
||
gebakken varkenshaas met champignonroomsaus | € 24,50 | |
twee bereidingen van sukade: | € 27,50 | |
draadjesvlees uit de jus en een kroketje van draadjesvlees | ||
parelhoenfilet uit de oven, met geitenkaas, pesto en Serranoham | € 26,75 | |
langzaam gebakken boerderijeend, gelakt met appelstroop en | € 27,50 | |
hazelnoten, geserveerd op eigen jus met knoflook | ||
krokant gebakken tournedos met rode portjus en oude kaas | € 32,50 | |
gebakken doradefilet op een romige kerriemosselen | € 24,75 | |
gebakken kabeljauwfilet op kreeftensaus met coquille en gamba's, | € 32,50 | |
bestrooid met verse garnaaltjes | ||
op de huid gebakken zeebaarsfilet op witte wijnsaus met gerookte zalm, forel | € 29,95 | |
en iets haringkuit | ||
op eikenhout gerookte zalmfilet met zuurkool in witte wijnsaus | € 27,50 | |
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken | ||
aardappelen en bijpassende groentes. | ||
Heeft u last van een voedsel allergie, meld ons dit. Wij houden hier dan rekening mee ! Wij presenteren 1 rekening per tafel, alvast bedankt voor uw begrip. |
||
Nagerechten | ||
parfait van amarenus kersen | €9,75 | |
bavarois van sinaasappel met vanilleijs | € 11,50 | |
en Grand Marnierroom | ||
chocoladecake met vanilleijs, slagroom en warme chocoladesaus | € 10,50 | |
warm appeltaartje met vanilleijs, kaneel en warme abrikozensaus | € 12,50 | |
(min. 30 minuten) | ||
diverse soorten kaas met pittige vruchtencompôte en rozijnenbrood | € 13,50 | |