Voorgerechten
   
     
     
brood en kruidenboter   €7,50
     
carpaccio van rosbief met sla, honing- mosterddressing, gedroogde   € 13,95

en iets mayonaise op zeewiersalade

   
     
taartje van vissalade van gerookte zalm, forel, garnaaltjes, appel en iets mayonaise   € 13,95
 op zeewiersalade    
     
licht gebonden romige mosterdsoep met  reepjes rookspek en prei   € 9,50
     
krokant gebakken mosselen met kruidenboter   € 12,50
     
salade van gebakken paddestoelen en garnalen,    € 15,75
afgeblust met een frambozendressing     
     
kort gebakken coquilles met een saus van kreeft en boter    € 18,50
     
verse lintpasta in witte wijnsaus met gerookte zalm, garnaaltjes,   € 15,95

paling, mosselen en gamba’s

   
     
gebakken parelhoenfilet op eigen jus, bacon  een puntje   € 14,75
guiche van spinazie met geitenkaas en cashewnoten    
     
wijngaardslakken in een romig kruiden & knoflooksausje   € 12,50
     
krokante zwezerik, bloemkoolpuree, kerriesaus en pistache noten   € 17,50
     
lamsfilet met tomaat, olijven, iets knoflook en olijfolie   € 16,50
     
hoofdgerechten
   
     
gebakken varkenshaas met champignonroomsaus   € 24,50
     
twee bereidingen van sukade:    € 27,50
draadjesvlees uit de jus en een kroketje van draadjesvlees    
     
parelhoenfilet uit de oven, met geitenkaas, pesto en Serranoham   € 26,75
     
langzaam gebakken boerderijeend, gelakt met appelstroop en   € 27,50
hazelnoten, geserveerd op eigen jus met knoflook    
     
krokant gebakken tournedos met rode portjus en oude kaas   € 32,50
     
gebakken doradefilet op een romige kerriemosselen    € 24,75
     
gebakken kabeljauwfilet op kreeftensaus met coquille en gamba's,   € 32,50
bestrooid met verse garnaaltjes    
     
op de huid gebakken zeebaarsfilet op witte wijnsaus met gerookte zalm, forel   € 29,95
en iets haringkuit    
     
op eikenhout gerookte zalmfilet met zuurkool in witte wijnsaus   € 27,50
     
     
     
De hoofdgerechten worden geserveerd met frites, gebakken    
aardappelen en bijpassende groentes.    
     
     

Heeft u last van een voedsel allergie, meld ons dit. Wij houden hier dan rekening mee !

Wij presenteren 1 rekening per tafel, alvast bedankt voor uw begrip.

   
     
Nagerechten    
     
     
     
parfait van amarenus kersen    €9,75
     
bavarois van sinaasappel met vanilleijs    € 11,50
en Grand Marnierroom    
     
chocoladecake met vanilleijs, slagroom en warme chocoladesaus    € 10,50
     
warm appeltaartje met vanilleijs, kaneel en warme abrikozensaus    € 12,50
(min. 30 minuten)     
     
diverse soorten kaas met pittige vruchtencompôte en rozijnenbrood   € 13,50
     
     
     
     

Afdrukken